Starity

Michael Jackson drogot adott Aaron Carternek

2011. július 03. 19:07   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aaron Carter azt állította az OK! magazinnak, hogy Michael Jackson adott neki először drogot és alkoholt.

hirdetés
Michael Jackson drogot adott Aaron Carternek

A Back Street Boys Nickjének öccse, Aaron Carter megdöbbentő nyilatkozatott tett legutóbb az OK! magazinnak. Azt állítja, hogy Michael Jackson kokaint adott neki, amikor mindössze 15 éves volt. A 23 éves egykori gyereksztár barátja és bizalmasa volt az egykori popkirálynak, aki – állítása szerint – drogot és piát adott neki.

„Még sosem beszéltem erről, ez az első alkalom. Én hiányolom Michaelt, hihetetlen időket töltöttem vele. Olyan dolgokat csináltunk együtt, amilyeneket senki más. De közben nagyon nyugtalan voltam amiatt, amit velem tett” nyilatkozta Aaron az OK! magazinnak.

A riporter azon kérdésére, hogy Michael alkoholt adott-e neki, a következőt felelte: „Igen, először bort hozott nekem. Ma már tudom, hogy vissza kellett volna utasítanom, de csak 15 voltam.” Majd így folytatta: „Később kokaint adott nekem. Nagyon furcsán éreztem magam emiatt és a többi dolog miatt. Ezek után órákat beszéltünk telefonon. Csodáltam Michaelt, de a viselkedése nagyon zavart.”

Carter idén már segítséget kért egy rehabilitációs intézetben, hogy kezeljék lelki és érzelmi problémáit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek