Starity

Hulk Hogan rettegésben tartotta feleségét

2011. július 02. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hulk és exfelesége, Linda veszekedései néha olyan durvává váltak, hogy Linda az életét kezdte félteni. Nemrég a Today című műsorban mesélt az új könyvéről, mely volt férje erőszakos viselkedését taglalja.

hirdetés
Hulk Hogan rettegésben tartotta feleségét

Linda Hogan készen áll arra, hogy családja legsötétebb titkait is megossza a világgal. AZ 51 éves realitysztár szerdán jelent meg a Today című műsorban, hogy új könyvéről, a Wrestling the Hulk: My Life Against the Ropesról beszéljen, mely a volt férje állítólagos erőszakos viselkedéseinek minden részletét elárulja.

„Elszakította a pólómat, lámpákat dobált, ajtókat csapkodott és a falat ütötte. Volt, hogy a kezeivel rányomott az ágyra, miközben a nyakamat szorította – sorolta az emlékeit az új könyvben a nő, aki 2008-ban vált el Hulktól. – Néha attól féltem, megöl.”

A profi birkózó a mai napig nem kért bocsánatot tetteiért, és nem is érzett soha lelkiismeret-furdalást emiatt, ami nagyon megrémisztette Lindát. A nő mégis úgy döntött, házassága alatt inkább hallgat az eseményekről. Félt bármit is mondani, mert ha csak egy dolgot is elárult volna a sajtónak, akkor exférje karrierje azonnal véget ért volna.

Linda szerint a kábítószerek nagy szerepet játszottak Hulk viselkedésbeli problémáiban.

„A drogok mindig is ott voltak Hulk körül. A birkózók sokszor sebesülnek meg, és ekkor nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt vesznek be. Legtöbbjük szteroidot is szed. És ha ezt mind kombinálják, úgy érzed... azt sem tudod, kivel van dolgod.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek