Starity

Will.I.Am megmenekült a tűztől

2011. július 02. 21:09   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Will.I.Am éppen egy szállodában tartózkodott, amikor az épület kigyulladt.

hirdetés
Will.I.Am megmenekült a tűztől

A Black Eyed Peas frontemberének izgalmas napban volt része pénteken, amikor londoni látogatása alatt egyszer csak kigyulladt az épület, amiben éppen tartózkodott. Will.I.Amnek akadályok nélkül sikerült elhagynia a szállodát, nem sérült meg, s a füst ellen a pólóját emelte az orrához.

Több tűzoltókocsi is kivonult a helyszínre, így hamar sikerült megfékezni a tüzet. Bizonyos információk szerint senkinek nem esett baja, nincsenek sérültek, pedig a szállodában több mint 1500 vendég volt – a személyzetet nem is említve. Hivatalos információk még nincsenek, de úgy tűnik, a tűz a második emeleti konyhából indult.

Nem sokkal később az énekes az együttes többi tagjával nem messze a Park Lane Hilton szállodától, ahol megszállt, a Hyde Parkban koncertezett. Nyoma sem volt az arcán az előzményeknek, hiszen szerencsésen végződött az, ami rosszul is elsülhetett volna.


A kigyulladt épület és Will.I.Am már az utcán

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek