Starity

Miley Cyrus turnéja befejeződött

2011. július 03. 09:09   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus koncertturnéja, a Gypsy Heart Tour tegnap fejeződött be, az utolsó fellépés Perthben volt.

hirdetés
Miley Cyrus turnéja befejeződött

Az április 29-én, Quitóban kezdődő koncertsorozat július 2-án befejeződött Ausztráliában. A 19 koncertből álló turné a Gypsy Heart Tour ('Cigány Szív Turné') nevet kapta, mellyel Latin-Amerikát, Ázsiát és Ausztráliát járta be. Miley ezzel a turnéval harmadik albumát, a Can't Be Tamedet népszerűsítette.

A Cyrus lányt édesanyja, Tish Cyrus kísérte el, viszont minden egyes kiruccanására vele ment továbbá fotósa, stylistja, fodrásza, sminkese és testőrei is.

A fellépések során a 18 éves énekesnő egyik legnagyobb példaképe, Joan Jett pár dalának feldolgozásával is megajándékozta rajongóit.

A tegnapi, egyben utolsó koncerten, Perthben egy új dalt is bemutatott, melyet két táncosának énekelt el, akik hamarosan összeházasodnak, és felhagynak a tánccal. Az énekesnő eredeti oldalán, a mileycyrus.com-on találhatóak színfalak mögötti videók és képek is, melyek a turné alatt készültek.

Miley új dalát adja elő

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek