Starity

Viszály a királyi családban

2011. július 04. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Middleton, azaz Katalin hercegnő ma már szinte szóba sem áll húgával, Pippával, ugyanis igencsak elszaladt a ló.

hirdetés
Viszály a királyi családban

Kate esküvője előtt minden rendben volt közte és Pippa között, a legjobb barátnők voltak, de mióta ő is bekerült a királyi családba, teljesen megváltozott. Elkezdte utánozni nővére stílusát: edz, hogy csinosabb legyen nála, úton-útfélen interjúkat ad, és minden ruháját neves divattervezőkkel csináltatja, holott nem engedhetné meg magának. Minderre csak legyint egyet, hogy majd a királyi család állja a számlát.

A hercegnőt ez még talán nem is zavarná, viszont észrevette, hogy húga sógorára, Harryre hajt. Ez azért is érdekes, mert korábban nem tetszett neki a herceg, sőt, alpárinak nevezte viselkedése miatt. Az áprilisi esküvő óta, mikor őket nevezték a következő álompárnak, Pippa tudatosan „dolgozni” kezdett rajta, hogy belőle is királyi feleség legyen.

Az ismerőseik is érdekesnek találják Pippa viselkedését: az esküvő óta teljesen megváltozott, kacérkodik Harryvel, és mivel úgy érzi, van nála esélye, még bankár vőlegényét is elhagyta miatta, pedig nagy szerelem volt az övék. Mióta facér, azóta pedig folyton azokon a szórakozóhelyeken bukkan fel, ahol a herceg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek