Starity

Már forgatják a Gossip Girl új epizódjait

2011. július 04. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl stábja július 6-án lezár egy részt az Upper East Side-on, így biztos, hogy a fogatások még e héten elkezdődnek.

hirdetés
Már forgatják a Gossip Girl új epizódjait

Az amerikai CW csatorna 2007 őszén tűzte műsorára a Gossip Girl című sorozatot, ami röpke négy év leforgása alatt meghódította az Egyesült Államok egészét és a többi tengerentúli országot is.

A sorozat immáron ötödik évadjához érkezett, ám még mindig ugyanakkora várakozás előzi meg az új epizódokat, mint egy-két évvel ezelőtt. A legfrissebb információk szerint a forgatásokat a stáb még ezen a héten – annak ellenére, hogy mindenki július közepére számított – megkezdi.

Az első bizonyítékot – melyen július 6-a áll – egy szemfüles rajongó töltötte fel a világhálóra, ennek ellenére a legtöbb fanatikus meg van győződve arról, hogy a munkálatoknak már egy nappal előbb, azaz holnap nekilátnak.

Ami az új részeket illeti, a főszereplők még ebben az évben biztosan maradnak, ám Taylor Momsen és Jessica Szohr már nem fognak szerepelni az új évadban, viszont Katie Cassidy újbóli felbukkanását egyre inkább tényként, mintsem pletykaként kezelik.

A debütáló rész szeptember 26-án kerül majd adásba – magyar idő szerint szeptember 27-én hajnalban – Yes, Then Zero címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek