Starity

VV Évát több érvágás is érte

2011. július 04. 20:08   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éva lecserélte a telefonszámát. A ValóVilág 4 szőke törtetője egy divatfotózáson vallott nemrég arról, hogy mostanában több a csapás, mint az áldás az életében.

hirdetés
VV Évát több érvágás is érte

Baukó Éva kicsit hűvös, de szép nyári reggelre ébredt, és örült, hogy aznap szebbnél szebb ruhákat vehet fel, illetve jobbnál jobb képek készülhetnek róla. Ám a felhőtlen készülődést megzavarta a Tabu Tv riportere: „Én úgy hallottam, hogy volt egy kis vitád Bécivel és Gigivel egy telefonszám kikerülése és egyebek kapcsán. Mesélsz erről?”

Igen, itt az első nagy villámcsapás. VV Évának nemcsak féltett képei, de telefonszáma is napvilágot látott. Bár a törtető nem szívesen emlékszik vissza arra az estére, amikor rajongók százai, sőt talán ezrei hívták fel, de azért még egyszer elmeséli a történteket. Éva a Tabu Tv kamerájának azt is bevallja, hogy először „szegény” Dükit gyanúsította a telefonszáma kiadásával, ám az igazságra hamar fény derült Szandika közreműködésével. A telefonszámot a lány szerint a táncos lábú Rikó, Éva egykori villatársának, Bécinek a haverja adta ki. Ő rakta ki az üzenőfalára nagy röhögőgörcsök között. A villa egykori lakója szereti, ha szeretik, de mint elmondja, fellépésre készülve nem épp előnyös, ha valakinek folyton csörög a telefonja.

VV Éva azóta telefonszámát kicserélte, de a „csapások” nem értek véget: Éva Facebook-profilja is törlődött a közösségi oldalról. Szerinte ezért az „anti-Éva” oldal tagjai lehetnek a felelősek, ugyanis addig jelentették folyamatosan a közösségi oldal adminisztrátorainak, amíg az oldal meg nem szűnt létezni.

„Ez nagyon nagy érvágás volt nekem, hiszen olyan ismerőseim törlődtek ki, akiket már a villalétem előtt is ismertem, meg nagyon sokat dolgozom a Facebookon, nagyon sok munkát szerzek ezáltal nagyon nagy ismeretségi köröm van… volt” – mondja a Tabu Tv riporterének elkeseredve VV Éva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek