Starity

Brooke Hogan visszatér

2011. július 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hulk Hogan lánya, Brooke nem adja fel álmait, és újabb lépést tesz, hogy sikeres előadó váljon belőle.

hirdetés
Brooke Hogan visszatér

Brooke Hogant sokan az édesapja, Hulk Hogan expankrátor és színész által ismerhetik a Hogan Knows Best című valóságshow-ból, mely a Hogan család életéről szól. Azóta már Brooke-nak is van egy saját valóságshow-ja, a Brooke Knows Best, amelynek idén jön ki egy újabb évadja. Nyomon követhetjük, hogy Brooke hogyan készíti el harmadik és egyben legújabb albumát.

Brooke előző két lemeze nem váltott ki nagy visszhangot. A legelső, az Undiscovered, 2006-ban került kiadásra, és mondhatni sikeres volt. Amerikában 127 ezer példány kelt el belőle. A második, a The Redemption a 144. helyen debütált a Billboard 200-as listáján. Olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Flo Rida, és a Lady Gagával együtt híressé vált Colby O'Donis.

Idén Brooke újra megpróbálja valóra váltani álmát, mégpedig híres énekesnő szeretne lenni. Az új albumán új oldalát mutatja be, amit eddig a közönség nem látott. A Twitteren közölte június 30-án, hogy hamarosan elkészül új korongja, amely valószínűleg még idén meg is jelenik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek