Starity

Alonso: Massa kemény csapattárs!

2010. június 17. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fernando Alonso számára nagyon fontos, hogy egy kemény, erős csapattárs mellett versenyezzen és szerinte Felipe Massa minden kitételnek megfelel.

Alonso nagy csatát vár közte és a brazil között.

hirdetés
Alonso: Massa kemény csapattárs!

A kétszeres spanyol világbajnok és a brazil pilóta eddig nagyon jó kapcsolatot ápol egymással. Pillanatnyilag egy balhéról sem tudunk beszámolni, ami közöttük zajlott volna.

Fernando boldog, hogy Felipe mellett versenyezhet.

Fernando Alonso:

Soha nem jó, ha egy olyasvalaki van melletted, aki nem igazán tud motiválni. Ez számomra fontos és Felipe (Massa) egy nagyon jó versenyző és jó ember is. Jól megértjük egymást a csapatnál és azon kívül is.

Mindig motiváló az, ha a csapattársad gyors. Felipe valóban egy gyors versenyző és nagyon jól ismeri azt a környezetet, amelyben versenyez. Két világbajnok mellett is versenyzett már a Ferrarinál és tökéletesen helyt tudott állni. Félek is, mert még nem 100% ő, de ha az lesz, ami hamarosan itt lesz rendre meg fog verni. Minden elismerésem az övé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek