Starity

Madonna top 10 botránya

2011. július 05. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna 1983-ban tűnt fel a popbizniszben első albumával, azóta sikerült botrányt botrányra halmoznia. Íme a legemlékezetesebbek.

hirdetés
Madonna top 10 botránya

1. 2003

Egy díjátadón Madonna, Britney és Christina leszbikus csókot váltottak egymással a Like a Virgin előadása közben.

2: 1990

Blond Ambition című turnéján a Like a Virgin száma közben két férfi táncos erotikusan simogatta, Madonna pedig kellette magát, ezzel sikerült rajongóit megbotránkoztatnia.

3: 1992

Kiadta Sex című könyvét, mely nem szűkölködik az énekesnőről készült ultraszexi, erotikus képekben, melyekkel ismét sikerült rosszalló pillantásokat is szereznie magának. Ennek ellenére a könyv csak az Egyesült Államokban egy hét alatt félmillió példányban kelt el.


Britney és Madonna csókja

4: 1985

Like a Virgin című turnéja alatt két férfimagazin is megjelenítette a karrierje kezdetén készült meztelen képeit. Madonna ugyan beperelte mindkét magazint, de már későn: milliók látták ruha nélkül.

5: 2006

Confessions nevű turnéján Madonna keresztre „feszítve” jelent 1,2 millió rajongó előtt. Az orosz ortodox keresztények, az izraeliták és természetesen a római katolikusok is erősen tiltakoztak.

6: 1989

Like a Prayer című videoklipje óriási botrányt kavart, melyben Madonna egy afroamerikai pappal flörtöl, és égő keresztek előtt lenge hálóingben táncol.


Madonna 1985-ös fotósorozatának egy képe

7: 1993

A The Girlie Show World Tour izraeli kocertje ellen tiltakoztak az ortodoxi keresztények, Puerto Ricóban pedig azzal keltett botrányt, hogy az ország zászlaját nemi szervéhez dörzsölte a színpadon.

8: 2000

Az MTV kiárólag az esti órákban sugározta Madonna What It Feels Like For a Girl című videoklipjét, melyet túl erőszakosnak találtak. A videót az énekesnő férje, Guy Richie rendezte.

9: 1987

II. János Pál pápa felháborodottan tiltakozott az ellen, hogy Madge turnéja az olasz városokat is érintse, és felszólította a híveket, hogy kerüljék Madonna koncertjeinek látogatását. Hiába: Madge-et mindenki látni akarta.

10: 1977

Mialatt New Yorkban táncórákra járt, egy gyorsétteremben robotolt, hogy ki tudja fizetni a lakbért. Egy napon aztán egy kekeckedő vevőre ráspriccelte az általa árusított fánk lekvárját. Azonnal kirúgták.


Madonna kereszre feszítve a Confessions turnén

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek