Starity

Lady Gaga ünnepnapot kapott

2011. július 08. 04:04   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy tajvani városban július harmadikát hivatalosan is Lady Gaga-nappá nyilvánították.

hirdetés
Lady Gaga ünnepnapot kapott

Különös megtiszteltetésben részesítették Lady Gagát, ugyanis Tajcsung városában megszületett a Lady Gaga-nap. Állítólag így akarnak tisztelegni a poplédi július harmadikai fellépése előtt, amely csodásan sikeredett. A koncert 40 ezer ember előtt zajlott le – holott a szervezők nem számítottak nagyobbra egy kilencezres tömegnél.

Gagát először díszpolgárrá avatták, majd a ceremónián átvehette a város kulcsát is. A fellépése napját pedig hivatalosan is Gaga-nappá nyilvánították.

A koncert előtt a helyi gyerekek előadásával szórakoztatták a művésznőt, később pedig rengeteg ajándékkal halmozták el. Lady Gaga könnyekig hatódva köszönte meg a részvételt és a meglepetéseket, valamint hozzátette, meglepődött, hogy ilyen népszerű Tajcsungban.

„Lenyűgözőek, és csodálatosan nagylelkűek ezek az ajándékok, örökre megőrzöm őket, és a mai napra mindig emlékezni fogok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek