Starity

Ashley és Zac: csak barátok

2011. július 05. 23:11   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi időben felröppent a hír, hogy Ashley Tisdale és Zac Efron Ashley születésnapi partiján túlságosan is összemelegedtek, néhány rosszindulatú ember pedig rögtön terjeszteni kezdte, hogy együtt is vannak.

hirdetés
Ashley és Zac: csak barátok

A High School Musicalből ismert két sztár, Ashley Tisdale és Zac Efron hatalmasat buliztak július 2-án, amikor Ashley születésnapi partiját tartotta. A bulit Zac szervezte Malibu tengerpartján, ahová ő kísérte el Ashley-t, méghozzá a nyakában. Úgy tűnt, nagyon jót mulattak, többször is lefotózták őket, ahogy összebújnak vagy ölelkeznek. A tengerben sem tettek mást, Zac folyton ölelgette Asht, és volt, hogy kézen fogva szaladtak ki a vízből.

Néhány rosszindulatú ember erre felkapta a fejét, sokan elkezdték terjeszteni, hogy a két sztár összejött, Ashley pedig szakított jelenlegi barátjával, Scott-tal, de volt olyan is, aki arra gondolt, hogy Ash megcsalta barátját. Ezekre a pletykákra Tisdale kisasszony reagált, és tisztázta a helyzetet.

„A családommal, és a BARÁTOMMAL, Scott-tal. Nem hagyom, hogy a hülye pletykák tönkretegyék. Csak szórakoztunk. xoxo” – írta Ashley a Twitteren.

Így a találgatások lassan befejeződnek, hiszen már biztos, hogy Ashley és Zac csak nagyon jó barátok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek