Starity

Eminem rekordot döntött

2011. július 05. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eminem az első, akinek sikerült lemezéből digitális formátumban több mint egymillió pédányt eladni.

hirdetés
Eminem rekordot döntött

Eminem korunk leghíresebb, legsikeresebb fehérbőrű rappere, aki több mint egy évtizedes karrierje során óriási sikereket könyvelhetett már el, és nem egy neves díjat zsebelt már be.

A Recovery a Billboard 200 első helyén nyitott megjelenését követően, akárcsak Eminem előző öt albuma. Eddig 5,7 millió példány kelt el a korongból, melyet olyan dalok promotáltak, mint a Not Afraid vagy a Rihannával közösen előadott Love The Way You Lie, mely 5 Grammy-jelölést is hozott, több mint 5 millióan töltötték le csak az USA-ban és 9,3 millióan világszerte. A Recovery 2010 legtöbb példányszámban eladott lemeze lett, emellett most sikerült egy újabb mérföldkőhöz érni, hiszen Eminem lett az első előadó, aki lemezét több mint egymillió digitális példányban tudta eladni.

Az elmúlt napokban Eminem még egy óriási elismerést tudhatott magáénak, hiszen nemrég jelent meg a Bad Meets Evil (mely Eminem és Royce da 5'9" rapduója) debütáló EP-je Hell: The Sequel címmel. Így az elmúlt öt évben Eminem az első előadó, aki egy éven belül két number one albummal is büszkélkedhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek