Starity

Britney kozmikus ragyogása

2011. július 06. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney kilencedik illata állítólag tökéletesen kapcsolódik a jelenlegi projekthez, a Femme Fatale-hoz.

hirdetés
Britney kozmikus ragyogása

Britney Spears már nyolc parfümmel is büszkélkedhet, de hamarosan érkezik a kilencedik. A Curious (és annak limitált kiszerelésben kapható, Valentin-napi kiadása, a Curious Heart), a limitált Curious: In Control, a Fantasy, a Midnight Fantasy, a Hidden Fantasy, a Circus Fantasy, a Believe és a Radiance után érkezik legutóbbi illatának éjszakai változata, mely a Cosmic Radiance nevet kapta.

Bár Britney-t beperelte a Brand Sense cég, amiért nem tartotta be a parfümmel kapcsolatos megállapodásukat – és csak Elizabeth Arden parfümkészítővel egyeztetett –, és az énekesnő pedig később visszaperelt, miszerint nem kapta meg az őt illető pénzt, a parfüm hamarosan meg fog jelenni. Az előrevetítések szerint az illat rendkívül sikeres lesz, Elizabeth Arden marketingese szerint tökéletesen fog passzolni a Femme Fatale projekthez, ezek szerint valami végzet asszonyához méltó illatot kell elképzelnünk.

Az énekesnő eközben folyamatosan turnézik, nem tudni, mennyi köze is van valójában a készülő illathoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek