Starity

Damon eljegyezte Elenát!

2011. július 06. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók ügyeletes szépfiúja megkérte gyönyörű barátnője, Nina Dobrev kezét.

hirdetés
Damon eljegyezte Elenát!

Sok lány szíve törhet most össze, hiszen Ian Somerhalder és Nina Dobrev kapcsolata bizony nagyon is komoly, hiszen a jóképű színész állítólag még májusban feltette a nagy kérdést a gyönyörű színésznőnek, aki habozás nélkül, Ian nyakába borulva mondott igent. A színész, úgy tűnik, meglehetősen romantikus alkat, hiszen egy Párizsban töltött hétvégén kérte meg a lány kezét egy szív alakú gyémánttal díszített platina foglalatú gyűrűvel, gyertyafényes vacsora közben.

A sztárpár több mint egy éve van már együtt, hiszen a sorozat első évadjának forgatása alatt jöttek össze. A korkülönbség sem akadály, hiszen a 32 éves színész és a 22 éves színésznő között nagyon jól alakulnak a dolgok. Az eljegyzést egyelőre titokban akarták tartani, de úgy tűnik, nagyon türelmetlenek, hiszen már az esküvő napját is kitűzték: Ian 33. születésnapján, december 8-án kelnek majd egybe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek