Starity

Nem akar macsó lenni

2010. június 17. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Lautner rájött, hogy mindenki csak kidolgozott testére koncentrál. Ezért azt a döntést hozta, hogy csak és kizárólag indokolt esetben válik meg a ruháitól.

hirdetés
Nem akar macsó lenni

A 18 éves Taylor Lautner világhírnévnek örvendhet a Twilight sikerei után. A fiúnak azonban még sem egyszerű az élete, hiszen egyre inkább úgy fest, hogy kidolgozott testével többet foglalkoznak, mint színészi tehetségével. Erre a Valentin nap című film forgatásán döbbent rá.

„Volt egy olyan jelenet, amikor a suli folyosóján sétáltam, és egyszer csak, tök váratlanul le kellett vennem a pólómat. Teljesen életszerűtlen volt a szitu. Ugyan ki az az őrült, aki ilyesmit tesz, ledobja a pólót, aztán mintha mi sem történt volna, tovább megy?”

A fiatal tehetség úgy döntött, hogy ezentúl csak és kizárólag akkor hajlandó megválni a pólójától, ha az egy sztori szempontjából kifejezetten fontos és elengedhetetlen momentum. Természetesen a Twilightban van oka a meztelen felsőtestnek, úgyhogy a saga folytatásában még láthatjuk a kidolgozott izmokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek