Starity

Új egészségprojekt indul

2011. július 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új egészségprojektet indítanak a celebek: Norbi ezúttal Zoltán Erikával és a Karthago együttessel állt össze.

hirdetés
Új egészségprojekt indul

Szigeti Ferenctől származik a projekt alapötlete, aki már 8 éve rendszeresen jár edzőterembe, tapasztalatait pedig minél több emberrel szeretné megosztani, ezért „Testedzés 50 felett” címmel ír könyvet.

A könyv mellett megszületett egy közös akció ötlete is, melynek során Norbi Zoltán Erika közreműködésével készít egy nem mindennapi, egyórás DVD-t, melyben különleges, 50 év feletti férfiak és nők számára is egyaránt elvégezhető edzésprogramot mutatnak be. A DVD különlegessége, hogy a KARTHAGO jóvoltából élő rockzenére tornáznak majd.

Emellett Norbi formába hozta az együttes tagjait is, hiszen nyári turnéjuk előtt vissza akarták nyerni kondíciójukat, és 30 kilót szerettek volna fogyni. A zenekar tagjai a Norbival közösen végigedzett két hónap alatt – mely alatt szorgalmasan fogyasztották az Update-menüt – az öt zenész majdnem elérte célját, a maradék pár kilót a DVD-re tornázva szeretnék még leadni a jövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek