Starity

Selena Gomez felhagyott az internetezéssel

2011. július 06. 17:05   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta Selena Gomez és Justin Bieber nyilvánosan is felvállalják kapcsolatukat, az énekes-színésznőt nem hagyják békén zaklatói, a belieberek.

hirdetés
Selena Gomez felhagyott az internetezéssel

A Monte Carlo ifjú szépsége, Selena Gomez már nem lepődik meg egy-egy fenyegető üzeneten, de még mindig zavarja őt, hogy kedvese, Justin Bieber rajongói nem hagyják békén.

Annyira furcsa ez az állandó piszkálódás, de megpróbálok nem is figyelni rájuk és normálisan élni az életem. Nem érdekel, hogy mit gondol vagy mond rólam a világ. Tökéletesen elégedett vagyok magammal és az életemmel. Úgy döntöttem, nem fogom elolvasni mostantól a magazinokat, pletykalapokat és az interneten sem fogom követni, hogy milyen hülyeségeket írnak rólam– panaszkodott a Varázslók a Waverly Place-ről sztárja.

Mikor Selena kórházba került hasi fájdalmakkal, felröppent a hír, hogy talán terhes lett Justintól. Ez és még ehhez hasonló durva, egyáltalán semmi valóságalappal rendelkező hírek miatt döntött úgy, hogy felhagy az inernetezéssel, és nem figyel a pletykákra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek