Starity

Eltört Baronits Gábor keze

2011. július 07. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gábor gipszes kézzel jelenik meg a forgatásokon, mivel a TV2 buliján sajnos eltörte a kezét. A szépfiú részletesen mesélte el, hogyan is történt a baleset.

hirdetés
Eltört Baronits Gábor keze

Baronits Gábor egy kicsit később ért oda a bulira, már mindenki ott volt, és nagyon jó volt a hangulat. Táncoltak, szórakoztak, de a legtöbb figyelem a műbikára terelődött.

A barátai és a munkatársai is mind biztatták Gábort, hogy ő is próbálja ki a „vadállatot”, de mikor a rodeópályára lépett, épp akkor esett le egy közel 100 kilós munkatársa a bikáról. A Jóban Rosszban sztárja azonnal a földre zuhant, és a sürgösségire kellett rohanniuk vele. Az orvosok megállapították, hogy nagy szerencséje volt, hiszen csak egy csontja tört el. Most egy darabig gipszes kézzel kell majd bejárnia a forgatásokra.

A szappanoperában is így fog szerepelni Gábor, de ott nem emberi hiba miatt történik majd a baleset, hanem egy sörösrekesz zuhan rá a pincérre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek