Starity

Beyoncé albuma világszerte tarol!

2011. július 06. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé új albuma még csak pár napja jelent meg, de máris óriási sikereket ért el. Az énekesnő tényleg uralja a világot.

hirdetés
Beyoncé albuma világszerte tarol!

Az énekesnő negyedik albuma, mely a 4 címet viseli, az albumeladási listák első helyén debütált világszerte több országban is, például az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Spanyolországban, Szingapúrban, Taiwanban és az USA-ban, ahol Beyoncé a harmadik előadó a történelem során, akinek mind a négy első lemeze a Billboard-lista első helyén nyitott.

Bár egy hónapja sokan még az album bukását jósolták, már senki sem kételkedhet, hogy a 4 igazán nagy sikereket fog elérni világszerte. Még csak most jelent meg, de máris három kislemez jelent meg róla, a Run the World (Girls), az 1+1 és a Best Thing I Never Had, melyek mindegyike szépen szerepel az iTuneson. Beyoncét ismerve még jó pár dalt meg fog jelentetni a lemezről, hiszen még olyan slágergyanús dalok vannak a tarsolyában, mint az End of Time, a Countdown, vagy a Diane Warren-szerzemény, az I Was Here.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek