Starity

Nem lesz megemlékezés Aaliyah-ról!

2011. július 06. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tragikus körülmények között elhunyt R&B-énekesnő családja nem tart semmilyen nyilvános megemlékezést Aaliyah-ról.

hirdetés
Nem lesz megemlékezés Aaliyah-ról!

Lassan tíz éve már, hogy az akkor 22 éves gyönyörű énekesnő repülőgép-szerencsétlenségben életét vesztette. Az elmúlt tíz évben rajongók ezrei reménykedtek, hogy ha eddig nem is, de talán Aaliyah halálának tizedik évfordulóján történik majd valami, kiadnak egy lemezt, vagy legalább tartanak egy megemlékezést az énekesnőről.

Aaliyah bátyja, Rashad tavaly olyan tweetekkel táplálta a reményt követőiben, melyekben azt hangsúlyozta, rengeteget dolgozik, köszöni a türelmet, valami nagy van készülőben. Ennek ellenére most, az augusztus 25-én esedékes évforduló előtt alig két hónappal, a család a következő közleményt hozta nyilvánosságra:

„A Haughton család értékeli az imádott Aaliyah-nk irányába mutatott rengeteg szeretetet ebben az időszakban. Ennek ellenére, különböző jogi akadályok miatt, nem támogathatunk vagy engedélyezhetünk semmilyen megemlékezést vagy bármilyen rendezvényt.”

A rajongók értetlenül állnak a család döntése szerint, akik nem tesznek semmit, hogy életben tartsák Aaliyah emlékét és zenéjét, hiszen rövid karrierje során kiadott lemezei már régóta nincsenek forgalomban, vagyis az albumeladások évek óta stagnálnak, az újabb rajongók pedig csak másodkézből tudják beszerezni a lemezeket.

Minden rajongó emlékezetében élénken él az énekesnő kijelentése – melyet egy hónappal halála előtt tett –, miszerint halála után is azt szeretné, ha igazi előadóként emlékeznének rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek