Starity

Claudia elbúcsúzott a sorozat stábjától

2011. július 07. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő végleg búcsút intett a Jóban Rosszbannak – legalábbis ezt állítja egy névtelen forrás, a sorozat producere viszont megerősítette Claudia őszi visszatérését.

hirdetés
Claudia elbúcsúzott a sorozat stábjától

A TV2 munkatársai egyelőre tagadják, hogy Liptai Claudia otthagyta volna a csatornát – csupán a Mokkából szállt ki –, azonban a Bors című napilap egyik informátora elmesélte, hogy a műsorvezetőnő hogyan búcsúzott el a Jóban Rosszban-stábtól a nyári szünet előtt: „Az egyik forgatási napon hallottam a színészeket beszélgetni. Köztük volt Claudia is, aki a nyári és őszi terveiről beszélt, amelyben nem kap helyet a Jóban Rosszban sorozat. »Ősszel már nem találkozunk, úgyhogy vigyázzatok magatokra, puszi!« – ezekkel a szavakkal búcsúzott a stábtagoktól. Furcsa volt, hogy bár konkrétan kimondta, nem folytatja, senki sem hitt neki. Úgy érzem, hogy a mokkás búcsúját sem veszi senki komolyan, a környezete azt hiszi, hogy pihen egy kicsit, aztán visszatér. De látszik rajta, hogy nagy változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. Nem lennék meglepve, ha a totális visszavonulás mellett döntene, érezhető volt rajta, hogy a búcsú nem csupán a nyári szünetre szól.”

Egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni arról, hogy Claudia miért hagyja ott a sorozatot. Sokan úgy gondolják, Liptai újból szülni szeretne, ám a sorozat producere reméli, dr. Zámori Alexa karaktere is visszatér majd ősszel: „Claudia most is forgat a hónap végéig, amikor leáll a munka a stúdióban. A nyári szünet után, ősszel pedig folytatja Alexa megformálását a sorozatban. Zámori doktornő alapkarakter, és az is marad.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek