Starity

Ma este twitcam a D'Nash énekesével

2011. július 07. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A D'Nash nevű formáció többnyire a 2007-es Eurovíziós Dalversenyből lehet ismerős a magyarok számára. Az akkor még négytagú banda mára már háromra csökkent, közülük most Basty döntött úgy, hogy a Twitteren tart élő videochatet rajongóinak.

hirdetés
Ma este twitcam a D'Nash énekesével

Basty korábban úgy döntött, hogy amennyiben a Twitteren eléri az 1000 követőt, tart egy élőképpel egybekötött beszélgetést a népszerű oldalon. Nos, elérkezettnek látszik a pillanat, hogy Esteban betartsa ígéretét, ugyanis a napokban követőinek száma túllépte az ezret.

Ezért néhány napja a következőket tweetelte: „Nos, már több mint 1000-en vagyunk @bastynasho-nál... úgyhogy, mivel az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó, gyerünk a tweetcamre. Megkeresem a használati leírását. Mikor csináljuk?

Esteban végül a ma estét találta alkalmasnak az ünneplésre, ezt pedig szintén a Twitter-profilján jelentette be: „Emberek, ezennel megerősítem a twitcamet, csütörtök 22 óra... spanyol idő szerint. Várlak benneteket! Pusszancs

Reméljük, minél több kíváncsi rajongó látogat el ma este a Twitterre, @bastynasho-t keressétek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek