Starity

Taylor Momsen leszbishow-t csinált!

2011. július 08. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl kis Jennyje, aki jelenleg a The Pretty Reckless nevű rockbanda frontembere, lányokat csókolgatott, majd levetkőztette őket, és öltáncot lejtett nekik a színpadon.

hirdetés
Taylor Momsen leszbishow-t csinált!

Taylor Momsen bizony nem a legszendébb tinibálványok közé tartozott eddig sem, de úgy tűnik, még mindig felül tudja múlni önmagát. Június 6-án Barcelonában óriási port kavart botrányos koncertjével, hiszen a maga is mindössze 17 éves sztár tinilányokat csókolgatott a színpadon.

A barcelonai Razzmatazz klub megtelt a fiatal énekesnő rajongóival, akiket Taylor felinvitált a színpadra, majd erotikus táncot lejtett velük. A spanyol rajongók számára minden bizonnyal felejthetetlenre sikerült a fellépés, hiszen őket egyáltalán nem botránkoztatta meg Taylor viselkedése, sőt, alig várták, hogy csatlakozhassanak hozzá a színpadon.

Épp nemrégiben merült fel problémaként a tinédzserek szexualizálása a popzene által, melynek kapcsán Katy Perry és Nicole Scherzinger neve is előkerült szexuális tartalmú dalszövegeik miatt, de Taylor erre csak rátett egy lapáttal, hiszen ennyire nyíltan még egy előadó sem vitte bele a rosszba tinirajongóit. Az természetesen más kérdés, hogy maga az előadó is még tinédzser.

Taylor a múlt hónapban azzal is botrányt keltett, hogy melltartó nélkül lépett színpadra egy lenge topban. Az énekesnő azóta kirúgta stylistját, de viselkedését tekintve nem javult meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek