Starity

Terhesen pózol Victoria Beckham

2011. július 09. 19:07   |   Szerző: tya04

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres focista, David Beckham felesége bármelyik pillanatban szülhet, így férje kapott az alkalmon, és lefotózta a várandós Victoriát.

hirdetés
Terhesen pózol Victoria Beckham

Victoria Beckham, az egykori Spice Girls együttes tagja már kilencedik hónapja hordja szíve alatt férjével közös negyedik gyermeküket. Brooklyn, Romeo és Cruz ezúttal kishúgot kap, és ezzel beteljesedik a házaspár egy régi álma is.

A napokban David Beckham a hivatalos Facebook-oldalára rakta fel az alábbi képet, melyen Victoria bikiniben sütkérezik. Nemrég híresztelések kaptak szárnyra, miszerint mesterségesen elindított terhességre készülnek július 4-én, ám ez kacsának bizonyult, David és Victoria ugyanis együtt töltötték a nemzeti ünnepet egy Los Angeles-i nyaralóban.

Victoria bármelyik pillanatban szülhet, és nemrég a divatról tett kijelentést, miszerint a jövőben izgalmasnak tartja egy gyermekkollekció tervezésének ötletét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek