Starity

Nichole Richie is mentor lesz

2011. július 08. 23:11   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lány csatlakozott Jessica Simpsonhoz és John Varvatoshoz, így ők hárman lesznek a hamarosan induló reality, a Fashion Star mentorai.

hirdetés
Nichole Richie is mentor lesz

A fantasztikus divatérzékkel megáldott Nicole Richie-t felkérték az NBC hamarosan induló valóságshow-ja, a Fashion Star egyik mentorának – erősítette meg a csatorna tegnap. A 29 éves lány – aki színésznőként és divattervezőként is ismert – így John Varvatos férfiruha-tervezőhöz és Jessica Simpsonhoz csatlakozik mentorként a sorozatban, melynek házigazdája Elle Macpherson lesz.

„Jessica, Nicole, John és Elle a legizgalmasabb csapat, akikkel valaha dolgoztunk a reality tv-szakmában, és alig várjuk, hogy elkezdhessük a munkát egy ilyen rendkívüli mentorokból és tervezőkből álló csoporttal” – nyilatkozta Ben Silverman, a Fashion Star rendezője az Us Weeklynek.

A műsor tizennégy divattervező tehetségét méri össze. A legjobbnak kikiáltott győztes pedig nem kisebb jutalomban részesül, mint hogy elindíthatja saját divatmárkáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek