Starity

A 13-as raktár a Viasat 6-on

2011. július 09. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héten csütörtökön este debütál a Viasat 6-on a 13-as raktár, melynek első évadját vetíti a csatorna.

hirdetés
A 13-as raktár a Viasat 6-on

A szériát az Eureka című sorozat alkotói készítették. A 13-as raktár (Warehouse 13) Amerikában a 3. évadját kezdte meg.

A sci-fi sorozat két főszereplője Eddie McClintock és Joanne Kelly. Joanne a nézők számára leginkább a Jack Hunter című háromrészes sorozatból és a Dresden-akták pár epizódjából lehet ismerős. Eddie-t pedig legtöbbször egy-egy epizódszerepben láthattuk. E széria nemcsak sci-fi, hanem misztikus és drámai is egyben.

A 13-as raktár két ügynökről szól, Peter Lattimerről és Myka Beringről, akik egy sikeres akció után Dél-Dakotában találják magukat, egy lepukkant fémtákolmány előtt, vagyis a 13-as raktár bejáratánál. Miután Peter és Myka megismerkednek Artie-val, a raktárossal, nem igazán értik, hogy valójában mit is keresnek az eldugott helyen, egy meglehetősen túlméretezett raktárban, ahol ezernyi furcsábbnál furcsább kacat van eltéve. Artie elmagyarázza, hogy a történelem során rengeteg furcsa tárgy látott napvilágot (történelmi, mitológiai alakok személyes tárgyai, Teslától, Edgar Allan Poe-tól, Teller Edétől…), ami jobb, ha nincs kint a civil életben. Megtudják, hogy ezután az ő feladatuk ezeket a tárgyakat megkeresni, begyűjteni, és elhozni a raktárba. Ez egész egyszerűnek tűnik, vagy mégsem?!

A sci-fi sorozatban több híresség is felbukkan pár rész erejéig, például Tia Carrere, akit leginkább az Elveszett ereklyék fosztogatói című sorozathoz tudnánk kötni, illetve Lindsay Wagner, aki több mozifilmben is megmutatta már színészi tehetségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek