Starity

Új szereplőkkel bővül a Trónok harca

2011. július 10. 11:11   |   Szerző: miss_areo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az HBO idei sikersorozatának készítői hamarosan forgatni kezdik a következő évadot, így várható volt, hogy hamarosan érkeznek az új szereplőkről szóló hírek.

hirdetés
Új szereplőkkel bővül a Trónok harca

Az első új szereplő nem más, mint a Tudorok című sorozatból ismert, Boleyn Annát játszó szépséges és tehetséges színésznő, Natalie Dormer. A lány egy csapásra tett szert világhírnévre ezzel a szerepével, ám 2008 óta nemigen hallatott magáról, csak kisebb sorozatokban és alacsony költségvetésű filmekben tűnt fel.

Jövőre azonban a Tyrell-házba tartozó Margaery Tyrell bőrébe bújik, aki – habár a könyv szerint csak 16 éves – intelligens és ravasz nő. Margaery Robert király testvérének, Renly Baratheonnak a felesége lesz a második évadban.

Egyes források szerint  Gerard Butler is csatlakozik a Trónok harca stábjához, mint Robert király idősebb testvére, Stannis Baratheon, de egyelőre csak Natalie Dormer szereplését erősítették meg.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek