Starity

Raffla jövőre is elindul

2011. július 11. 17:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Raffla mesélt érkező lemezéről, és elárulta, hogy valószínűleg jövőre is indul az It's Rite-on.

hirdetés
Raffla jövőre is elindul

Idén hatodik alkalommal került megrendezésre az It's Rite Freestyle Battle, az Offline Music Festival keretein belül. A döntőben Raffla és Bigmek mérhette össze erejét. Végül a közönség Raffla mellett voksolt, de az összecsapásból mégis Bigmek került ki győztesen a zsűri egybehangzó szavazatai alapján.

A balassagyarmati MC-vel a napokban készült interjú az OSG Blogra, amiben a rapper azt is elárulta, hogy nem csügged a 2. helyezés miatt, és örül, hogy egy tapasztalt és nagy múltú MC-vel szemben maradt alul. Azonban nem éri be a 2. hellyel, és jövőre ismét próbára teszi tudását. Már csak azért is, hogy elmondhassa magáról, az összes It's Rite-on részt vett, és bekerült a legjobbak közé.

A 25. életévét hamarosan betöltő tehetséges rapper közelgő albumáról is mesélt, ami várhatóan augusztus 25-én jelenik meg. A címe Óesté EP lesz, amely egy fonetikusan leírt mozaikszó: az Original Soundtrack, vagyis 'eredeti filmzene'. A rappel elárulta, ötletét az adta, hogy sokan azt mondják, az élete olyan, mint egy film, és ez lesz a filmzenéje. A korongot Raffla hivatalos Facebook-oldalán lehet majd megrendelni 1000 Ft-ért.

A teljes interjú az OSG Blogon olvasható el, vagy akár meg is hallgatható, ha valaki szeretne többet megtudni a közelgő lemezről vagy magáról Raffláról, aki sok érdekességet mesélt el benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek