Starity

Megjelent Pia Toscano első kislemeze

2011. július 11. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pia az American Idol 10. szériájában tűnt fel. Sokan a nyerésre is esélyesnek tartották, ám a legjobb kilencben kiesett, ami talán az egyik legsokkolóbb dolog az Idol történetében. Azonban felfigyeltek rá, és megjelent debütáló kislemeze.

hirdetés
Megjelent Pia Toscano első kislemeze

A mai napon, július 11-én látott napvilágot az ifjú énekesnő első szerzeménye, mely a This Time címre hallgat. A premier Ryan Seacrest oldalán történt meg.

A debütáló dal írója és társproducere Ester Dean, aki már olyan Rihanna-dalokban működött közre, mint S&M, Rude Boy, What’s My Name, vagy éppen Nicki Minaj Super Bass című dala.

„Teljesen izgatott vagyok, hogy a Interscope/19 Recordings családjához tartozhatok. Jimmy Iovine kíváló mentorom volt az Idol alatt, és várom, hogy dolgozhassak vele, illetve mindenkivel a kiadónál. Úgy gondolom, hogy nagyon jó kezekben vagyok. Fontos jól kijönni a csapatommal. Szerintem ők jól látják, ki vagyok, és hogy a karrierem hol folytatódhat” – mesélte Pia.

Vajon Piának sikerül berobbania a zeneiparba, s akár világsztárrá is válhat?

A 22 éves tehetség debütáló dala itt hallgatható meg.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek