Starity

Megérkezett L.L. Junior vadonatúj klipje

2011. július 12. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

L.L. Junior a nyári pihenés lehetőségét félredobva nagy fába vágta fejszéjét. A számtalan koncertfelkérés és a készülő nagylemez mellett úgy döntött menedzsmentjével, hogy még egy videoklippel örvendezteti meg rajongóit.

hirdetés
Megérkezett L.L. Junior vadonatúj klipje

„Miért hagytál így el?” – szól L.L. Junior Impresszió című albumáról a Mondd el című videoklip refrénje, de Junior nem hagyta el rajongóit, sőt, újdonsággal szerette volna meglepni őket. Menedzsmentjével, a SkyForce-szal arra az elhatározásra jutottak, hogy még egy klip készüljön a fent említett albumról.

A választás nem volt egyszerű. Az első két track közül az Éjszaka ritmusa, illetve az Őrült lennék című szám közül nem tudtak választani, sőt, magát a rajongói tábort is „meginterjúvolták” L.L. Junior hivatalos Facebook-oldalán keresztül, de még ott sem kaptak egyértelmű választ, így már egyszer bevált módon, a két számot összevágva készítették el a videoklipet. A forgatás két napot vett igénybe.

A történetben Junior egy fiatal, kacér pincérfiút alakít, aki munka közben számos női szívet képes megdobogtatni, még az olyanokét is, akiknek párjuk van. Persze nem szabad figyelem nélkül hagyni azt sem, hogy a pincérfiúnak az ugyanott dolgozó pincérlány a barátnője, aki dühös pillantásokkal figyeli barátja virgonc viselkedését.

Hamarosan érkezik a SkyForce másik előadója, Nótár Mary videoklipje is, a Rázd meg című számból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek