Starity

Kudarcba fulladt Joe Jonas koncertje

2011. július 12. 19:07   |   Szerző: rózsaszínvattacukor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Balul sült el a középső Jonas fivér előadása. A közönség barátságtalan módon fejezte ki nemtetszését a koncerttel kapcsolatban, Joe-t ugyanis megdobálták és kifütyülték.

hirdetés
Kudarcba fulladt Joe Jonas koncertje

Valószínűleg Joe Jonas sem hitte volna, hogy dobálózás és fütyülés tör majd ki a koncertjén. Nemrégiben a Brooklyn Williamsburg nevű kerületében adott koncertet. Az előadás azonban kudarcba fulladt.

A társaságnak olyannyira nem tetszett az ifjú énekes produkciója, hogy kifütyülték, sőt, állítólagos hírek szerint minikosárlabdákkal is megdobálták. A fiú menedzsere szerint ez egyáltalán nem volt katasztrofális koncert, ugyanis azt állítja, hogy az egészet a New York Daily News újságírója színezte ki.

A közönség – Jonas állítása szerint – nem fütyült, hanem ujjongott. Joe talán a hírnevét próbálja megőrizni azzal, hogy elfedi a valóságot, mindenesetre egy balul sikerült koncert nem ront túl sokat a hírnevén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek