Starity

A lány, aki sír a bulijaidon

2011. július 15. 17:05   |   Szerző: kes_deanna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A La Oreja de Van Gogh nevezetű együttes, amelynek köszönhetően Leire Martínez hírnévre tett szert, július 16-án bemutatja legújabb számukat.

hirdetés
A lány, aki sír a bulijaidon

Egy hónapja elvonult az együttes, hogy új számokat vegyenek fel. Pár nappal ezelőtt a Twitteren bejelentették, hogy készen lettek a munkálatokkal, és a spanyolországi Sony emberei elégedettek az elkészült anyaggal. Így elérkezett az ideje, hogy bemutassák a CD egyik számát, ami a La niña que llora en tus fiestas, azaz a „A lány, aki sír a bulijaidon” címet viseli.

A külföldi rajongók nagy szerencséjére a premiert egy virtuális spanyol rádió is közvetíti, a Cadena Dial, ezért a magyar rajongóknak is lehetősége lesz első kézből élvezni Leire gyönyörű hangját. Bár a dalszöveg tegnap már elkezdett terjengeni a világhálón, a bemutatóig rejtély marad, hogy a forrás mennyire valós.

Egyelőre a következő album címét is nagy titok övezi, de azt biztosan lehet tudni, hogy szeptember 15-én kerül a spanyol lemez a boltokba, és remélhetőleg a magyar rajongók számára is hamar eléhetővé válik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek