Starity

Cassie szívesen forgatna

2011. július 13. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell–énekesnő interjút adott a Blank magazinnak. Cassie beszélt az új albumáról, a Carol's Daughter kampányról, valamint a zenéről is.

hirdetés
Cassie szívesen forgatna

„Már kiskorom óta imádom a zenét. Legnagyobb kedvenceim mindig is Janet Jackson és Aaliyah voltak. Nemcsak rajongtam értük, hanem ők voltak a példaképeim is. Így lettem énekesnő. De ha nem az énekesi pályát választottam volna, akkor lettem volna szakács, mert nagyon szeretek főzni” – mesélte az énekesnő.

Amikor megkérdezték tőle, kivel dolgozna még szívesen, Prince nevét emlegette: „Nagyon sok neves előadóval dolgozhattam már együtt, de ha egyszer Prince lenne a munkatársam, az csodálatos lenne! Szerintem nagyon sok előadó gondolja így.”

Majd beszélt a Carol's Daughter-kampányról is. „Nagyon jó volt részese lenni ennek a kampánynak. Annak különösen örültem, hogy olyan emberekkel dolgozhattam együtt, mint Solange Knowles és Selita Ebanks.”

Cassie már színésznőként is bizonyíthatott a Step Up 2-ben, amikor Sophie Donovan karakterét alakította. Az interjú során elmesélte, hogy szívesen játszana a filmvásznon, ha kapna jó szerepajánlatot. „Szeretnék még filmben szerepelni. Szívesen dolgoznék Oliver Stone vagy David Fincher egyik filmjében.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek