Starity

Kitennék a Csontvárosból Jamie Bowert

2011. július 13. 10:10   |   Szerző: yvettk

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég lett hivatalos: Jamie Campbell Bower alakítja majd Jace Waylandet a még előkészületekben lévő Mortal Instruments filmsorozatban.

hirdetés
 Kitennék a Csontvárosból Jamie Bowert

A rajongók között nagy felháborodást keltett világszerte. Rengeteg kampánnyal, petíciók tömkelegével próbálják módosítani a Screen Gems elhatározását, ez azonban eddig nem hozta meg a kívánt eredményt.

A könyvek alapján Jace egy erős, kissé nagyképű, de rendkívül sármos árnyvadász, akinek a látszat ellenére nagy szíve van.

A rajongók nagy része Jace szerepére a jóképű Alex Pettyfert szerette volna – mint ahogy az írónő, Cassandra Clare is –, ő azonban visszautasította a szerepet, mert nem szeretne több fiatal felnőtteknek szóló filmben szerepelni.

Lily Collins, aki a filmben Clary Frayt, a főszereplőt alakítja, így nyilatkozott: „Olyan izgatott vagyok, hogy végre megtaláltuk Jace-et! A keresés hosszú volt, de határozottam megérte! Jamie Tökéletes a szerepre! Csak várj, és nézd...”

Nem ez az első alkalom, hogy a rajongók nagy kalamajkát keltenek. Emlékezzünk csak vissza, amikor az Alkonyat című film szereplőválogatásánál a még akkor ismeretlen Robert Pattinson megkapta Edward Cullen szerepét. A fanatikusok utálták, ma pedig milliók vannak oda érte.

A Csontvárost októberben kezdik el forgatni, a film pedig 2012-ben kerül a mozikba.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek