Starity

A sztárok is dicsérik Demi Lovato új dalát

2011. július 13. 17:05   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap megjelent Demi Lovato új dala, amihez több híresség is gratulált az énekesnőnek a Twitteren.

hirdetés
A sztárok is dicsérik Demi Lovato új dalát

Talán még maga Demi Lovato sem gondolta volna, hogy ekkora sikere lesz új dalának, a Skyscrapernek. Az énekesnő elmondása szerint ez a felvétel nagyon fontos érzelmeket fejez ki.

A dal nemcsak a rajongóknak jelent nagyon sokat, de a sztároknak is. Ashley Tisdale a következőket tweetelte: „Imádom @ddvolato új dalát, a Skyscsapert. Annyira bámulatos hangja van [...] Nagyon büszke vagyok rá.” Demi gyorsan válaszolt is rá: „@ashleytisdale Köszönöm szépen! Hiányzol.”

A High School Musical sztárja mellett Demi régi legjobb barátnője, Selena Gomez is megdicsérte a szerzeményt: „Annyira, de annyira büszke vagyok rád, @ddlovato. A Skyscraper hihetetlen, gyönyörű, és annyira megihlető...”

Ariana Grande ezt írta:„Gratulálok, @ddlovato, az új dalodhoz. Gyönyörű és inspiráló. Bámulatos vagy, hogy megosztod a tapasztalataidat és az utadat velünk.”

És persze Katy Perry sem maradhatott le a Demit dicsérő sztárok sorából: „@ddlovato új száma, a Skyscraper maga a tökély. Az ő hangja a legszebb felfedezetlen szépség.”

Úgy látszik, Demi tényleg nagyon sikert aratott új slágerével. Reméljük, hogy számos díjat is hazavihet majd a Skyscraperért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek