Starity

Christina döbbenetes bejelentése!

2010. június 17. 20:08   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina manapság már jó messzire elkerült Mickey Mouse világától. Nem elég, hogy gyártja a szexisebbnél szexisebb videókat, még figyelem központjába is kerül furcsa kijelentései miatt.

hirdetés
Christina döbbenetes bejelentése!

Valószínűleg már meg sem kéne lepődnünk azon, ha Christina Aguilera kijelenti, hogy biszexuális. Tekintve azt, hogy évekkel ezelőtt, az MTV díjkiosztóján csókcsatába keveredett Madonnával. Tavaly a szőke énekesnő elmondta, hogy szerinte a nők sokkal szexisebbek ruha nélkül, mint a férfiak. Már ekkor sejteni lehetett, hogy vonzódik a saját neméhez. Persze ő hevesen tagadta.

Most azt nyilatkozta, hogy nem arról van szó, hogy leszbikus, egyszerűen csak nyitott minden lehetőségre. Elmondása szerint férje, Jordan Bratman nem bánja a dolgot.

A dolog csak tovább dramatizálódik, mert Christinának már van egy kisfia, Max Liron. Vajon milyen hatással lesz a fia életére anyja szexuális beállítottsága?

Szerintetek ezzel csak a figyelem központjába akart kerülni?

Vagy az énekesnő valóban vonzódik a saját neméhez is?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek