Starity

Leona Lewis drágán bulizik

2010. június 17. 20:08   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leona Lewis nem egy bulizós típus, és az alkoholokat is visszautasítja, ennek ellenére igen jót szórakozott a népszerű Mahiki klubban - az este 7000 fontjába került az énekesnőnek.

hirdetés
Leona Lewis drágán bulizik

Az énekesnőnek mostanában igen jól megy: Angliában május végén indult turnézni, ami igen nagy sikernek örvend. A londoni O2 arénában június 16-án lépett fel, utána pedig úgy döntött megünnepli azt hogy turnézik.

Leona és 20 főből álló baráti, családi és személyzeti társasága a londoni Mahiki klub VIP-részlegében elvezték az estét.

"Ez volt az első alkalom hogy feltünt az O2 arénában, mint egy londoni lány, ezért elvitte a családját és barátjait szórakozni, hogy így ünnepeljenek." - árulta el a egy bennfentes.

Leona és kis csapata rövid idő alatt 7000 fontot (több mint 2 millió forintot) tapsoltak el pezsgőkre és koktélokra.

A brit énekeső egyébbként az O2 arénában meglepte rajongóit is: a színpadra érkezett a Glee sztárja Matthew Morrison, és együtt elénekelték a Somewhere Over the Rainbow című számot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

turné buli duett drága
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek