Starity

Chenoa stúdióba vonult

2011. július 13. 21:09   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már többször szó esett róla, hogy Chenoa készíti új lemezét, de a mai nap folyamán egy kicsit a rajongók is bepillanthattak a munkálatokba.

hirdetés
Chenoa stúdióba vonult

A gyönyörű énekesnő olyan, akár egy örökmozgó: nincs egy perc nyugta sem. De mivel maximalista, és imádja, amit csinál, így egy pillanatig sem bánja. Igazi energiabomba, aki úgy tűnik, sosem fárad.

Laura is azon hírességek közé tartozik, akik a Twitteren előszeretettel tudatják rajongóikkal, hogy éppen mivel foglalatoskodnak, illetve ezen a csatornán keresztül tud is válaszolni lelkes barátainak és rajongóinak. Chenoa többek között vidám tweetjeiről híres, szinte sosem lehet olyan bejegyzést olvasni tőle, ami egy kicsit is arra engedne következtetni, hogy jelenleg nem boldog. Nem csoda, hiszen Alain Cornejo személyében, úgy tűnik, végre megtalálta a nagy Őt.

Legutóbb az alábbi üzenetet hagyta rajongóinak: „Jó reggelt! Készen állok az éneklésre, de előbb kávé! Szeretek a stúdióban lenni! Puszi.”

A bejegyzést pedig nem is olyan régen hivatalos Facebook-oldalán néhány fénykép is igazolta, ahol Chenoa a mikrofon, illetve a keverőpult mögött látható munka közben. Az új albumot idén nyárra ígérték, de valószínűleg a megjelenés őszig csúszni fog. No de a türelem egy vadonatúj, ütős, igazi Chenoa-lemezt terem!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek