Starity

Miranda Kerr betartotta az ígéretét

2011. július 13. 22:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig nem árulták el, de tulajdonképpen van egy dolog, amiben Miranda egyedül döntött Orlandóval közös gyermeküket illetően: a baba második neve.

hirdetés
Miranda Kerr betartotta az ígéretét

Miranda Kerr egy nagyon különleges férfiről nevezte el részben az első gyermekét... és az nem Orlando Bloom volt.

Eddig csak a rokonok és a közeli ismerősök tudtak róla, de nemrég maga a Victoria’s Secret 28 éves szupermodellje is bevallotta, hogy a 2011. január 6-án megszületett Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom második nevét az első barátja, Christopher Middlebrook után kapta. Middlebrook tragikus halált élt meg, ugyanis tinédzserként egy autóbalesetben hunyta le örökre a szemeit.

„Chris és én két éve jártunk már – mesélte Miranda az ausztrál Daily Telegraphnak. – Miután meghalt, írtam neki egy levelet, amiben az állt, hogy remélem, az első gyermekemet valamilyen módon róla nevezhetem el. Elmondtam ezt az ígéretemet Orlandónak, és azt válaszolta, boldog lenne, ha ezt tennénk. Orlando remek srác.”

A vajúdása összesen 27 órán át tartott, s azt is elárulta az ausztrál Style-nak, hogy olyan fájdalmakat élt meg, melyektől azt hitte, belehal. De Flynn fájdalmas születése teljesen megérte számára: „Mikor rám mosolyog, a szívem elolvad.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek