Starity

Cheyenne Kimball otthagyta a Glorianát

2011. július 14. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban kiderült, hogy Cheyenne Kimball otthagyta a Gloriana zenekart, amelynek már négy éve a tagja.

hirdetés
Cheyenne Kimball otthagyta a Glorianát

A Gloriana Wanna Take You Home című videoklipje a tegnapi napon debütált. A kisfilmben még Cheyenne Kimball is látható, ám nemrég kiderült, hogy az énekesnő otthagyta a zenekart.

Cheyenne Kimball nagy meglepetésre kilépett a Gloriana zenekarból. Az együttest négy év után hagyta ott, szinte szó nélkül. Döntésének oka azóta sem derült ki, a sztár ugyanis nem nyilatkozik róla.

Tom Gossin az Associated Pressnek a következőt mondta az ügyről: „A zenekar tagjai nagyon jó kapcsolatban állnak egymással. Nem volt semmi előjele a döntésének. Szóval, igen, ez számunkra is nagy meglepetés.”

Nem tudni, mi áll Cheyenne döntésének a hátterében, de annyi biztos, hogy a zenekar tagjai – bár nem örülnek ennek –, bizakodóan tekintenek a jövőbe, és sok sikert kívánnak neki: „Bárkinek, akit szeretek, nem kívánok neki rosszat. Bármi is áll a döntésének hátterében, azt kívánjuk neki, hogy találja meg, ami boldoggá teszi!” – nyilatkozta Tom.

Azt nem tudni, Cheyenne mit akar kezdeni ezek után, de nemrég még azt nyilatkozta, hogy nem szerette a szólókarriert: „Nagyon fiatal voltam, 15 éves, mikor elkezdtem énekelni. Magányosnak éreztem magam, mert nem tudtam megosztani a sikert senkivel.”

A csapat második albumán Cheyenne még közreműködik, így nem tudni, hogy mi lesz a koronggal, hisz a lemezek gyártását már megkezdték.


A kezdetekkor

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek