Starity

Lehetséges Glee-spinoff

2011. július 14. 11:11   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak a harmadik évad jön a népszerű sorozat történetében, de a rajongók és a készítők már a negyediket boncolgatják.

hirdetés
Lehetséges Glee-spinoff

A negyedik évadban ugyanis a szereplők nagy része távozik, mint azt Ryan Murphy, a sorozat showrunnere bejelentette. A szereplőkkel és a többi készítővel együtt tárgyalják ezeket a változásokat, hisz a történet szempontjából fontos a hitelesség, és mindegyiküknek meg kell értenie, hogy nem lehetnek nyolc éven át gimnazisták, vagy bukhat meg mindenki a harmadik évadban sorra kerülő érettségin.

Tegnap biztossá vált: Lea Michele, Cory Monteith és Chris Colfer biztosan otthagyják a stábot egy év múlva.

A TVLine-nak elmondta Murphy, hogy nyitott egy melléktermék létrehozására, mely New Yorkban játszódna Michele és Colfer szereplésével, hiszen a kettejük álma ott színházban játszani, mint láthattuk a második évad záróepizódjában. Ez vajon lehetővé tenné a többi karakter feltűnését is a spinoff sorozatban?

Mivel a készítőnek tetszett az ötlet, beszélni fog a FOX csatorna és a 20th Century fejeseivel az ügyről. Elmondta még, hogy ezek a tárgyalások december környékén várhatóak, tekintve, hogy jelenleg a Glee epizódjait forgatják gőzerővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek