Starity

Kirabolták Berlinben Vásáry Andrét

2011. július 14. 17:05   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vásáry André a Tabu Tv kamerája előtt beszélt arról, hogy milyen sajnálatos dolog történt vele nemrégiben Németországban.

hirdetés
Kirabolták Berlinben Vásáry Andrét

„Barátaimat látogattam meg Berlinben, de sajnos nem úgy fejeződött be az utazás, ahogy szerettem volna. Egy ötcsillagos, minőségi szállodában szálltam meg. Az utolsó előtti estén elmentem bulizni, de mikor hajnalban hazaértem, és mentem volna a szobámba, láttam, hogy szanaszét van dúlva minden. Sajnos számtalan értékem tűnt el: pénz, telefon, iPod, és ami a legrosszabb, hogy volt egy-két személyes érték, amit igazából nem is értek, hogy miért vittek el. Ezenkívül néhány ruhadarab is eltűnt, de hát ez a legkevesebb, és persze az útlevelem, ami gyakorlatilag a legnagyobb problémát okozta. A recepciósnak sikerült nagy nehezen elmagyaráznom, hogy mi történt” – számolt be a szomorú esetről Vásáry André a tabutv.hu riporterének.

„Én nem szeretnék olyan lenni, aki innentől kezdve mindent ötvenszer ellenőriz. Fura érzés, mintha igazságtalanul bántanának. Én tényleg úgy érzem, hogy erről nem tehetek, de olyan ez az egész, mint egy rossz álom. Most készülök külföldre, Portugáliába barátokkal, és elhatároztam, hogy utasbiztosítást kötök, lakatot teszek a bőröndre, hogy biztonságban tudjam a dolgaimat. Én leszek a mumus, aki figyelmeztet mindenkit arra, hogy vigyázzon a dolgaira – számolt be a Tabu Tv riporterének Vásáry André, akiről kiderült, a berlini út ellenére nagyon várja Portugáliát, hiszen lesz ott olyan, aki közel áll a szívéhez. Portugáliába a barátaimmal megyek, de lesz ott olyan illető, aki közel áll a szívemhez, és remélem, hogy én is az övéhez. Egy nyaraláson sok minden alakulhat, úgyhogy ha visszajövök, majd beszámolok nektek róla, hogy történt-e valami a magyar származású illetővel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek