Starity

Tobias Moretti új darabban debütál ősszel

2011. július 15. 12:12   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Micsoda becsületes párbaj lóháton! A Residenz Színház művészeti vezetője és az ő nagy, 50 fős németországi együttese be fogja mutatni október 6-tól a tanyalovas Morettit, A széles országot felfedezve.

hirdetés
Tobias Moretti új darabban debütál ősszel

Tobias Moretti örömmel jelenik meg tobogánozva (talp nélküli sportszánon) kettős szereposztásban a teátrumban a jelenlegi 2010–2011-es színházi műsorterv szerint.

Először lesz látható a színpadon a német ajkú közönség számára Arthur Schnitzler szellemi terméke. Az osztrák csillag az ő „Resi” című előadásában, Münchenben debütál újra egy hosszabb szünet után, Kusej művészeti vezetése alatt. Kollégája, Peter Schimonischek lesz az, aki néhány patahosszal előtte (ő ugyanis már szeptermber 21-től) vágtat Klaus Maria Brandauer helyett keresztül a Burgtheateren. Kusej a dupla premiert (Bécs – München) „sportosnak” titulálta, de hangsúlyozta: „Természetesen nem egy színházért csináljuk vagy Bécs ellen!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek