Starity

Nicki Minaj: „Engem senki sem ütött meg”

2011. július 15. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tagadja a néhány napja felröppent pletykákat, miszerint egyik barátja arcon csapta őt egy hotelben Dallasban.

hirdetés
Nicki Minaj: „Engem senki sem ütött meg”

Nicki Minajt megütötték egy dallasi hotelben – adta hírül kedden a TMZ. A riportjukban közzétették, hogy a Super Bass énekesnője hétfő este a texasi Dallasban lévő Palomar hotelben szállt meg néhány barátjával.

A weboldal értesülései szerint a rapper és egyik barátja, Scaff Beezy veszekedésbe kezdtek, majd mindketten felmentek a hotelszobájukba, ahol a férfi megütötte Nicki arcát, majd kiviharzott a szállodából.

Ám a dallasi rendőrség sztorija teljesen másról szól: „Nicki és Scaff Beezy egy bőröndön veszekedtek, és amikor egyikük elengedte azt, Nickinek megütötte a száját” – magyarázta a rendőrség egyik szóvivője az MTV-nek.

Maga az énekesnő is nyilatkozott a történtekről, méghozzá a Twitteren tette közzé véleményét: „Engem ugyan senki sem ütött meg, mert ha megtette volna, hordágyon vitték volna el” – fejezte ki nemtetszését Nicki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek