Starity

Joe Jonas és Karlie Kloss együtt?

2011. július 15. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt beszélik, hogy a modell és az énekes nagyon jól szórakozott együtt a múlt hétvégén.

hirdetés
Joe Jonas és Karlie Kloss együtt?

Joe Jonasnak szép kis listája van eddigi kapcsolatairól, és általában olyan népszerű és sikeres hollywoodi sztárokkal járt együtt, mint Taylor Swift, Demi Lovato vagy éppen Ashley Greene. De a pletykák szerint legújabb barátnője más a múltbéli választásaitól.

A People magazin közölte, hogy Joe mostanában egyre jobban összemelegedett Karlie Kloss modellel. A 18 éves szépség már olyan híres márkák kampányában szerepelt, mint a Dior, az Yves Saint Laurent és az Óscar de la Renta – nem is beszélve arról, hogy már az összes elképzelhető tervező kifutóján végigvonult.

Az állítólagos párt a múlt hétvégén látták együtt a Santa Barbarában megrendezett királyi lovaspólóversenyen, ahol több képet készítettek róluk – sőt, néhány fotón úgy tűnik, még a Karlie mögött ülő férfi is megpróbálta lekapni őket a telefonjával. Bennfentesek szerint végig beszélgettek, és még közös képek is készültek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek