Starity

Ismerkedj meg a Hot Chelle Rae-vel!

2011. július 17. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az USA-ban és Kanadában már nagy sikereknek örvendő együttest hazánkban még csak kevesen ismerik. Viszont a következő néhány percben ti is megismerkedhettek velük, ha tovább olvastok.

hirdetés
Ismerkedj meg a Hot Chelle Rae-vel!

Az együttes 2005-ben az énekes Ryan Follese és a gitáros Nash Overstreet találkozásával alakult meg. Kezdetben még Miracle Drug néven játszottak, de miután csatlakozott a bandához Nash gyerekkori barátja, Ian Keaggy és Ryan öccse, Jamie, új néven folytatták, immáron ők lettek a Hot Chelle Rae.

A banda eleinte más énekesek, együttesek előzenekaraként szerepelhetett csak színpadon, de mára már saját légkört teremtettek maguk köré, hiszen 2009-ben megjelentették első lemezüket, Lovesick Electric címmel, a Jive Recordsnál, amellyel turnézni kezdtek.

A lemez nem került fel a Billboard Hot 200-as listára, de ettől függetlenül jó visszajelzéseket kaptak. Az albumnak két kislemeze is termett, előbb az I Like to Dance, majd a Bleed.

2011-ben kislemezzel jelentkeztek, mely a Tonight, Tonight címet kapta. A maxi két feldolgozást és két új dalt tartalmaz. A korong már sokkal jobban szerepelt, mint az első, hiszen a Billboard Hot 100-as listán egészen a 9. helyig tornázta fel magát. De ez a dal már nemcsak a tengerentúlon szerepelt jól, az európai ismertséget is ennek köszönhetik. A szám érdekessége, hogy a videoklipjében – amit a YouTube-on már több mint ötmillión láttak – szerepel Nash testvére, Chord Overstreet is, akit a rajongók többnyire a Glee-ből ismerhetnek.

Ha a banda továbbra is így folytatja, akkor nem lesz kétség afelől, hogy hamarosan a magyar közönség is csápolhat a koncertjükön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek