Starity

Alekosz elhatárolódott Évától

2011. július 15. 19:07   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alekosz elárulta a Tabu Tv riporterének, hogy miért olyan rossz a kapcsolata Évával a Való Világ 4 után.

hirdetés
Alekosz elhatárolódott Évától

„Igazából az én egyetlen bűnöm az, hogy sajnos elfoglalt vagyok. Én nem tudom, hogy az Évának milyen és mennyi programja van, hogy mennyi szabadidővel rendelkezik, ebből kifolyólag nem tudok napi szinten találkozni vele úgy, mint régen a villában. Én tudom azt, hogy ezt az Éva nehezményezi, de hát nem lehetek mindig vele akkor, amikor szüksége van valakire. Egy igazi barát általában meg szokta érteni az ilyesmit, ahelyett, hogy pocskondiázik különböző újságok hasábjain, ami nekem nagyon nem szimpatikus. Bíztam benne, hogy ez meg fog változni, hogy ez csak a nyári forróság eredménye. Nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni, csak elhatárolódni. Nincs mit megmagyaráznom, nem hiszem, hogy nekem magyarázkodnom kéne. Egyáltalán nem értem azokat a dolgokat, amik itt folynak, de most már nem is akarom érteni” – mesélte a tabutv.hu riporterének Nagy Alekosz.

A Való Világ 4 győztese azt is elárulta, hogy szívesen beengedte volna a hálószobájába Évát: „Beengedtem volna én nagyon szívesen a hálószobámba. Úgy gondolom, hogy Éva az ágyban szerény, visszahúzódó és kezdő. Az emberek többsége pontosan azt nyilatkoztatja ki, amiben a leggyengébb. Amiben jók vagyunk, arról általában nem beszélünk, és hát az Éva úton-útfélen hirdeti azt, hogy ő milyen nagyszerű nő. A látszat nagyon sokszor csal véleményem szerint.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek