Starity

Bridgit Mendler saját albumán dolgozik

2011. július 16. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal Disney-sztár először sorozatokban tűnt fel, most azonban úgy néz ki, eljött az idő, hogy saját szólóalbumot adjon ki.

hirdetés
Bridgit Mendler saját albumán dolgozik

Bridgitet láthattuk vendégszereplőként két sorozatban is, majd saját sorozatában, a Good Luck Charlie-ban. Idén megjelent önálló filmje, a Limonádé, mely nemcsak Amerikában, hanem Európa-szerte is nagy sikernek örvendett.

Úgy látszik, a Disney-hercegnő úgy döntött, itt az ideje saját albumot készíteni. Persze ez nem meglepő, hisz eddig is énekelt filmekhez. Olyan dalok fűződnek hozzá, mint a This is My Paradies, How to Believe vagy a We Can Change the World.

„Azt hiszem, a rajongóimat meglepem majd ezzel a koronggal. Az album nem a pop irányzatot fogja követni, hanem inkább jazzes stílusú lesz – árulta el Bridgit az albumról, akit arról is megkérdeztek, mit szól hozzá, hogy karrierjét Selena Gomezéhez hasonlítják. – Úgy gondolom, hogy a stílusunk nagyon eltérő. Ő teljesen máshogy dolgozik, mint én. Persze nagyon megtiszteltető, hogy hozzá hasonlítanak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek