Starity

Taylor Swiftnek saját illata van

2011. július 16. 14:02   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap debütált a híres countryénekesnő, Taylor Swift saját parfümje, a Wonderstruck.

hirdetés
Taylor Swiftnek saját illata van

A híres countryénekesnek új illata van: a kölni a Wonderstruck nevet kapta. A 21 éves Taylor így mesélt róla: „Személyes élettapasztalatokat osztok meg a zenémen keresztül, és az illatom el fogja érni, hogy teljesen különböző és új módon megosszam ezeket a tapasztalatokat a rajongóimmal. Szerelmesnek lenni olyan pillanat, amiről minden lány álmodozik, és a Wonderstruck képviseli az ígéret, a remény és az intrika e bűvös érzését. Lenyűgöző volt tudni, hogy sok különböző illatot ötvözve egy újat kaptunk, ami egyszerűen lenyűgöző!”

Taylor azt is elmondta, hogy a Wonderstruck elnevezés az egyik általa írt dal szövegéből, az Enchantedből lett elcsenve. A szőkeség szerint ez az illat talán segíthet az első benyomás érzetén, és izgalmas, hogy talán a Wonderstruck szerepet fog játszani néhány ilyen emlékezetes pillanatban.

A parfüm illatáról annyit tudhatunk, hogy hibátlanul szép frézia, almavirág és málnaörvény vibrál benne, valamint nőies varázsa van. Édes meglepetés benne a vanília. Szellővel, nap érlelte lonccal és fehér hibiszkusszal van díszítve. Észrevehető benne még az arany, borostyán, szantálfa, és egy buja barack csókja is.

Az üveg színe királykék, és mágikus fénye van. Taylor válogatott még rá díszítőként egy morvacsillagot, egy galambot és egy kalitkát. A kölnin található aláírás pedig szeszélyes hangulatot idéz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek